freshwave-slika
freshwave-slika
freshwave-slika
freshwave-slika
freshwave-slika
freshwave-slika

9 - 11 august 2018 kastel fortress, banja luka

freshwave-slikafreshwave-slikafreshwave-slika EMBRACE THE SPACE!freshwave-slikafreshwave-slikafreshwave-slika

EN / SR

freshwave-slika

FRESH NEWS

freshwave-slika
freshwave-slika

FRESH NEWS

freshwave-slika
freshwave-slika

FRESH NEWS

freshwave-slika
freshwave-slika

FRESH NEWS

freshwave-slika
freshwave-slika

FRESH NEWS

freshwave-slika
freshwave-slika

FRESH NEWS

freshwave-slika
freshwave-slika
freshwave-slika

Nektar Fresh Wave Festival: Novi talas potvrđenih nastupa regionalnih izvođača!

22. Jun 2018.

Nektar Fresh Wave Festival predstavlja novi talas potvrđenih nastupa izvođača, koji će nastupiti ovog ljeta na banjalučkoj tvrđavi Kastel 9. 10. i 11. avgusta.

 

Nakon prvog talasa potvrđenih nastupa izvođača sa kojima nam na tvrđavu Kastel stižu internacionalne DJ superzvijezde  Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofenbach, Oxia, Sander Van Doorn, LTJ Bukem i regionalna muzička imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić i drugi talas izvođača najavljuje poplavu dobrog zvuka, a za koji će na Massive bini festivala biti zaduženi Baggasound, BLACKOUT PROJECT: PHAT PHILLIE & BIZZO BODEGA, Dee Jah, EDO MAAJKA, IRIE FM, Kawiar Manguera, Rea, Woodie i Zlijay dok će na trećoj festivalskoj bini Energy nastupiti Edy C., Frankie NV, KRISTIJAN MOLNAR, Life4Funk, Marko Vuković, NILU (DK), Petar Cvetković, Zlatnichi i mnogi drugi!

 

Podsjećamo da će se u svom sedmom izdanju Fresh Wave Festival predstaviti temom festivala - univerzimom uz slogan "Embrace The Space", odnosno ''prigrlite svemir'', uz sve elemente popratne produkcije, koji aludiraju na sve one detalje koji su dio opšte kulture, a podsjećaju na svemir i eventualni život izvan planete Zemlje.

 

U susret invaziji Nektar Fresh Wave Festival vam s ponosom predstavlja završnicu Banjalučkog polumaratona u okviru kojeg će u subotu 12. maja, na tvrđavi Kastel nastupiti Nebs Jack, TOMCRAFT i BANG LA DECS!

 

Ulaznice za ovaj događaj su dostupne po cijeni od 10KM i dostupne su u Pabu Debela Berta i Koncept restoranu Bajka u Banjaluci.

 

''Early Bird Tickets''

U ponedjeljak, 7. maja počeće prodaja prvog talasa ulaznica odnosno Early bird ulaznice u ograničenoj količini, koje će biti dostupne po cijeni od svega 40KM za tri festivalska dana, što je popust od više od 40% u odnosu na redovnu cijenu festivalske ulaznice.

 

Early bird festivalske ulaznice biće dostupne na on line servisu za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba

 

Invazija počinje ovog ljeta!

Nastavlja se serial Fresh Wave Promo događaja!

Naime, nakon što je 'otvorena sezona' Fresh Wave promo događaja sa sjajnim izdanjem Winter Fresh Wave-a u sarajevskom Domu mladih, ovaj put nas očekuje spektakl na banjalučkoj tvrđavi Kastel u okviru „Vivia Run&More Weekend“ u subotu, 20. aprila i to velikom žurkom na otvorenom, koju organizuje...

VIDI VIŠE

18. Februar 2019.

Nektar Fresh Wave HEAVEN

Naime, nakon što smo u rekordnom izdanju festivala prošlog ljeta dohvatili svemir uz slogan "Embrace The Space", ovaj put pomjeramo granice i vodimo vas na sama vrata raja! Fresh Wave festival nastavlja predstavljanje kroz teme koje na najbolji način označavaju uživanje u muzici. Da li ste spremni...

VIDI VIŠE

31. Januar 2019.

Objavljen Aftermovie Winter Fresh Wave 2018. a šta nam donosi 2019.?

Na fantastičan način smo stavili tačku na 2018. godinu, još jednim uspješnim izdanjem Winter Fresh Wave eventa u organizaciji Fresh Wave Festivala, a šta nas tek očekuje u 2019.!   Naime, već sad možemo najaviti da se nastavlja saradnja sa  „Run and more weekend“ ekipom, što znači reprizu sjajne...

VIDI VIŠE

15. Januar 2019.

Sjajno izdanje Winer Fresh Wave u Sarajevu!

Pretposljednju subotu u 2018. godini u BiH obilježio je drugi Winter Fresh Wave, odnosno prvi u sarajevskom Domu mladih uz nastupe domaćih, regionalnih i svjetske DJ zvijezde Claptone-a uz čije setove je uživalo mnoštvo publike do ranih jutarnjih časova.   Svoj prvi nastup u BiH Claptone je...

VIDI VIŠE

24. Decembar 2018.