• Srpski
 • English
 • Još danas iskoristite priliku i po promotivnoj cijeni obezbjedite se ulaznicomn za predstojeći Winter Fresh Wave!
   

  Winter Fresh Wave će se održati u sarajevskom Domu mladih u subotu, 28.12.2019. godine, posljednjeg vikenda u godini, a ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu za šta će se potruditi Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

  Guy J u Bosni i Hercegovini stiže nakon turneje u istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a Henry Saiz nakon intenzivnih nastupa sa bendom, što se tumači na način da će od naredne godine promjeniti upotpunosti svoj pristup muzici zbog čega nikako ne smiijete propustiti priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

   

  Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

  Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom za predstojeći Winter Fresh Wave, koje su dostupne još danas po promotivnoj cijeni od 25KM na kupikartu.ba i njihovim fizičkim prodajnim mjestima, a napominjemo da će na dan događaja cijena ulaznice iznositi 30KM!

  related news

  03 Mar 23

  VIDEO: Nebs Jack at Freshwave2022

  10 Dec 19

  Winter Fresh Wave: “Planulo” više od 90% promotivnih ulaznica po cijeni od 20KM!

  16 Jul 21

  Nastia!

  08 Jul 20

  Victor Ruiz is coming for the first time in Bosnia and Herzegovina!