• Srpski
 • English
 • Main Stage, Energy, Massive i Jegermeister LIVE bina predstaviće publici ovogodšnjeg izdanja Nektar Fresh Wave Festivala više od 100 izvođača u tri festivalska dana!
   

  Kapije 8. izdanja Nektar Fresh Wave festivala otvaraju se danas, 8. avgusta u 21h, a posjetioce očekuje 5 festivalskih bina i isto toliko festivalskih zona! Ovogodišnji koncept festivala, Heaven, koji živi tokom cijele godine kroz niz promotivnih događaja Fresh Wave Festivala, publici je predstavio veliki broj izvođača ali najbolje smo ostavili za 8. 9. i 10. avgust na tvrđavi Kastel!

  Dan Prvi

  Na Main bini nastupa resident DJ festivala Mladen Tomić, Adoo i Alexander G, fantastični Matador i prve zvijezde večeri sjajni Pan-Pot. Veče obojeno techno zvukom na Energy bini pratiće nastupi Vemic, Origigi b2b Daniel Puletić, Stefan Ivanković i inetrnacionalna imena Alexis Cabrera i Dejan Milićević!

  Istovremeno Jegermeister LIVE stage biće u znaku regionalnih prvaka hip hop zvuka uz nastupe Sajsi MC, Kreše Bengalke i Krankšvester, a Massive binom kormilariće magovi drum and base zvuka Filip Motovunski i Rahmanee uz podršku Haringa i DeeJah!

  Dan Drugi

  Druge nas večeri Fresh Wave Heavena na najvećoj bini festivala očekuju nastupi Siniše Tamamovića, euforičnog južnjaka Lexley-a, residenta festivala DJ Joma Maje, a sve će oči bez sumnje biće uprte ka dvojcu Booka Shade i fenomenalnom Jorisu Voornu! Na Energy bini će nastupiti Mateo Puntar, DJ Jock, Shipe b2b Goran Emkić, Davor B i Damir Hoffman, a Massive bina biće u znaku masnih bitova uz imena kao što su Zupany, Marques V, IRON i resident DJ festivala Woodie!

  Pravi plesni spektakl nas očekuje na Jegermeister LIVE bini uz nastupe Lollobrigida, Perpetum Mobile, Drive i Nipplepeople!

  Dan Treći

  Posljednje festivalsko veče bez sumnje će obilježiti legendarni Argentinac Hernan Cattano, koji ćepublici prenijeti dobar dio svog višedecenijskog druženja sa elektronskom muzikom širom svijeta! Sa ništa manjim nestrpljenjem očekuje se i nastup uvijek originalnog Butch-a, a iste večeri nastupiće Lawrence Klein, Andrej Jelić i resident DJ festivalaNebs Jack!

  Energy bina biće rezervisana za nastupe Bokee b2b Life4Funk, Mark Anderson b2b Branko Vuković, Zlatnichi, Luka Čikić i Gem.n. a na Massive bini će nastupiti Strajk, Chvare, Vanja Babić i Pips.

  Apsolutna energija i čista renesansna noć na Jegermeister LIVE bini posljednje festivalske večeri u režiji bendova KOB i Rock Simfonije, koja najavaljuje najmasovniji, odnosno nastup sa najvećim brojem muzičara na bini za ovaj projekat ikada i neponovljivi Eyesburn, koji su se nakon gotovo definitivnog raspada ipak okupili da podsjete publiku na razloge zašto su i dalje jedan od najenergičnijih bendova u regionu!

  Napominjemo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 75KM(38evra), a dostupne su i jednodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 30KM(15 evra)! Jednodnevne VIP ulaznice koštaju 50KM(25evra), a trodnevne VIP 100KM(50evra). Sve ulaznice su dostupne na kupikatu i gigstix prodajnim on line servisima, Trgu Krajine i na ulazu na festival.

   

   

   

   

  related news

  02 Jul 23

  Freshwave2023: Final Stage of Confirmed Artists!

  kukus

  06 May 22

  Fresh Wave Festival Premiere: Kuku$ Klan

  17 Jul 21

  LIVE STAGE presents KRANKŠVESTER!

  early bird until

  22 Jul 22

  Early Bird tickets on sale for only 5 more days