• Srpski
 • English
 • Winter is coming!

  Clubbing is coming!
   

  Winter Fresh Wave je zakazan za 28. decembar, a u amfiteatru sarajevskog Doma mladih nastupiće Hanry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!
   

  Sezona klabinga je počela, nakon dugog toplog ljeta vrijeme je da se okrenemo omiljenoj poslastici pravih klabera i najavimo najisčekivaniji događaj za kraj godine, a to je, kao i proteklih par godina, Winter Fresh Wave, na kojem će u sarajevskom Domu mladih ove godine nastupiti Hanry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva.
   

  Hanry Saiz je jedan od najsjajnijih talenata elektronske muzike, sa jedinstvenom produkcijom koja kombinuje progresivnu klupsku muziku sa žanrovima 80-ih, a način na koji to radi omogućio mu je

  nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.
   

  Podjednako, Hanry kao rođeni Madriđanin i temperamentni južnjak, itekako uživa nastupajući u klabing sezoni u klubovima širom svijeta (nekad to čini i sa bendom) a ovaj put imaćemo zadovoljstvo da nam svojim setom začini posljednju subotu u 2019. godini!
   

  Guy J će nam u Bosnu i Hercegovinu, sudeći po poprilično bukiranom kalendaru, stići nakon gotovo svjetske turneje s obzirom da je u posljednjih nekoliko dana započeo nastupe u Evropi u okviru kojih će nastupiti u Bugarskoj, Mađarskoj, Malti i rodnom Izraelu, a prvi dio decembra rezervisan je za nastupe na istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju.
   

  Njegov portfolio je raznolika zvjer, sarađivao je sa velikim facama elektronske muzike kao što su Tiga, John Digweed, Depeche Mode, a njegova izdanja pronalaze poklonike širom planete koji se lako zaraze melodičnim, sint, progresivnim elektronskim zvukom. Guy J izdaje za čuvene izdavačke etikete Bedrock Records, Balance Music, Turbo Recordings, Phoenix Music International, Proton Music, Cadenza, a biće pravo zadovoljstvo ugostiti ga na novom izdanju Winter Fresh Wave-a!
   

  Na kultnim plesnim podijumu Doma omladine u sarajevu Resident DJ Winter Fresh Wave-a je Nebs Jack, a biće, kao i uvijek, uzbudljivo čuti šta je za finale 2019. godine pripremio sarajevski DJ i producent Forniva.
   

  Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom, koje će se uskoro naći u prodaji, a za više informacija pratite objave na www.freshwavefestival.com

  related news

  09 Aug 21

  The ninth edition of the Fresh Wave Festival brake all records!

  27 Jul 20

  Victor Ruiz confirmed the performance for the new date of Fresh Wave Picnic 2020!

  29 Jun 21

  Festival tickets are available on Kupikartu.ba!

  01 Jul 19

  Great Interest in 4 + 1 Sale Action, More Than 70% of Sets Already Sold Out!