• Srpski
 • English
 • Winter Fresh Wave je zakazan za 28. decembar, a u amfiteatru sarajevskog Doma mladih nastupiće Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

  Winter Fresh Wave održaće se, dakle, posljednjeg vikenda u ovoj 2019. godini, a da ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu poručuju i izvođači koji će nastupiti na ovom svojevrsnom, jednodnevnom, zimskom izdanju Fresh Wave Festivala u Sarajevu.

  Sezona klabinga odavno je počela, a nakon dugog toplog ljeta vrijeme je da se okrenemo svemu onome što nas čeka u narednoj godini, koja bi mogla biti najuzbudljivija festivalska godina u posljednjoj deceniji, poručuju Guy J, Henry Saiz, Nebs Jack i Forniva.

  Guy J u Bosni i Hercegovini stavlja tačku na itekako uspješnu 2019. godinu za njega, o čemu svjedoči i veliki broj nastupa širom planete ali i svojevrsna završnica turneje u okviru koje je nastupio u Bugarskoj, Mađarskoj, Malti i rodnom Izraelu. U prvoj polovini decembra nastupiće na istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a pred svoj nastup na Winter Fresh Wave-u poručuje da se tek zagrijao i da će se publici u Sarajevu predstaviti na najbolji način, a ako je suditi po njegovom portfolliju gdje su podvučene saradnje sa izvođačima kao što su su Tiga, John Digweed, Depeche Mode, ne treba sumnjati da nas očekuje spektakl.

  Henry Saiz, jedan od najsjajnijih talenata elektronske muzike, sa svojom nevjerovatnom, jedinstvenom produkcijom koja kombinuje progresivnu klupsku muziku sa žanrovima 80-ih, osim što će mnogo vremena provesti u svom čuvenomn labu u kojem stvara muziku i prenosi znanje, najavljuje i intenzivan rad sa bendom što se tumači na način da će od naredne godine promjeniti upotpunosti svoj pristup muzici! Zato ne propustitie priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

  Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

  Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom za predstojeći Winter Fresh Wave, a prvi talas ulaznica koje se prodaju po promotivnoj cijeni od 20KM dostupan je na www.kupikartu.ba I na fizičkim prodajnim mjestima ovog tiket servisa.

   

  related news

  16 Jul 21

  Victor Ruiz!

  31 Jul 21

  Phenomenal DJ SASHA arrives at Nektar Fresh Wave Festival due to the cancellation of John Digweed’s performance!

  early bird tickets

  27 Apr 22

  Early Bird Tickets are on sale!

  17 Feb 23

  VIDEO: Technasia at Freshwave2022