• Srpski
 • English
 • Prodato je više od 90 odsto ulaznica po prvoj promotivnoj cijeni od 20KM za jednodnevno, zimsko, izdanje festivala pod nazivom Winter Fresh Wave, koje će se održati u sarajevskom Domu mladih u subotu, 28.12.2019. godine.  

  Winter Fresh Wave će se održati  posljednjeg vikenda u ovoj 2019. godini, a ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu za šta će se potruditi Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

  Guy J u Bosni i Hercegovini stiže nakon turneje u istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a pred svoj nastup na Winter Fresh Wave-u poručuje da se tek zagrijao i da će se publici u Sarajevu predstaviti na spektakularan način.

  Henry Saiz, jedan od najsjajnijih talenata elektronske muzike, sa svojom nevjerovatnom, jedinstvenom produkcijom koja kombinuje progresivnu klupsku muziku sa žanrovima 80-ih, osim što će mnogo vremena provesti u svom čuvenomn labu u kojem stvara muziku i prenosi znanje, najavljuje i intenzivan rad sa bendom što se tumači na način da će od naredne godine promjeniti upotpunosti svoj pristup muzici! Zato ne propustitie priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

  Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

  Sezona klabinga odavno je počela, a nakon dugog toplog ljeta vrijeme je da se okrenemo svemu onome što nas čeka u narednoj godini, koja bi mogla biti najuzbudljivija festivalska godina u posljednjoj deceniji. 

  Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom za predstojeći Winter Fresh Wave, a prvi talas ulaznica koje se prodaju po promotivnoj cijeni od 20KM još je svega nekoliko dana dostupan po ovoj cijeni na www.kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog tiket servisa.

   

   

  related news

  02 Apr 23

  Javier Portilla – first name for Energy Stage

  30 May 19

  Legendary Joris Voorn Arriving at the Kastel Fortress!

  06 May 20

  Tonight FWF LIVE Stream with DJ Woodie!

  10 Aug 23

  Riverside stage – Fresh stage on the bank of Vrbas!