• Srpski
 • English
 • Prodato je više od 90 odsto ulaznica po prvoj promotivnoj cijeni od 20KM za jednodnevno, zimsko, izdanje festivala pod nazivom Winter Fresh Wave, koje će se održati u sarajevskom Domu mladih u subotu, 28.12.2019. godine.  

  Winter Fresh Wave će se održati  posljednjeg vikenda u ovoj 2019. godini, a ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu za šta će se potruditi Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

  Guy J u Bosni i Hercegovini stiže nakon turneje u istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a pred svoj nastup na Winter Fresh Wave-u poručuje da se tek zagrijao i da će se publici u Sarajevu predstaviti na spektakularan način.

  Henry Saiz, jedan od najsjajnijih talenata elektronske muzike, sa svojom nevjerovatnom, jedinstvenom produkcijom koja kombinuje progresivnu klupsku muziku sa žanrovima 80-ih, osim što će mnogo vremena provesti u svom čuvenomn labu u kojem stvara muziku i prenosi znanje, najavljuje i intenzivan rad sa bendom što se tumači na način da će od naredne godine promjeniti upotpunosti svoj pristup muzici! Zato ne propustitie priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

  Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

  Sezona klabinga odavno je počela, a nakon dugog toplog ljeta vrijeme je da se okrenemo svemu onome što nas čeka u narednoj godini, koja bi mogla biti najuzbudljivija festivalska godina u posljednjoj deceniji. 

  Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom za predstojeći Winter Fresh Wave, a prvi talas ulaznica koje se prodaju po promotivnoj cijeni od 20KM još je svega nekoliko dana dostupan po ovoj cijeni na www.kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog tiket servisa.

   

   

  related news

  08 Jul 20

  Victor Ruiz is coming for the first time in Bosnia and Herzegovina!

  18 May 23

  Vojko V.: Here I come again!

  13 Aug 22

  Great second festival night of the jubilee FRESH WAVE FESTIVAL!

  11 Aug 22

  Fresh Wave Festival starts TODAY!