• Srpski
 • English
 • Još danas iskoristite priliku i po promotivnoj cijeni obezbjedite se ulaznicomn za predstojeći Winter Fresh Wave!
   

  Winter Fresh Wave će se održati u sarajevskom Domu mladih u subotu, 28.12.2019. godine, posljednjeg vikenda u godini, a ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu za šta će se potruditi Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

  Guy J u Bosni i Hercegovini stiže nakon turneje u istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a Henry Saiz nakon intenzivnih nastupa sa bendom, što se tumači na način da će od naredne godine promjeniti upotpunosti svoj pristup muzici zbog čega nikako ne smiijete propustiti priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

   

  Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

  Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom za predstojeći Winter Fresh Wave, koje su dostupne još danas po promotivnoj cijeni od 25KM na kupikartu.ba i njihovim fizičkim prodajnim mjestima, a napominjemo da će na dan događaja cijena ulaznice iznositi 30KM!

  related news

  28 Jul 19

  DJ Dejan Milićević: feedback koji dobiješ od nekoliko desetina hiljada ljudi na festivalu je nešto što ostavlja svoj trag u tebi zauvek

  smoke mardeljano

  18 May 22

  Live Stage Fresh Opening: Smoke Mardeljano!

  16 Jul 21

  Sven Väth!

  17 Jul 21

  LIVE STAGE presents KRANKŠVESTER!