• Srpski
 • English
 • Od danas, ponedjeljka, 5. avgusta, cijena trodnevne festivalske ulaznicu iznosi 75KM(38evra)!

  Puna cijena trodnevnih ulaznica za predstojeće Fresh Wave Heaven izdanje festivala aktuelna je od ponedjeljka 5. avgusta i iznosi 75KM (38evra). Ulaznice možete kupiti u Banjaluci na Trgu Krajine i putem on line servisa:

  – kupikartu.ba

  – gigstix.com

   

  Ukoliko još niste rezervisali smještaj u Banjaluci za vrijeme ovogodišnjeg izdanja Fresh Wave Festivala ne brinite, imamo rješenje za vas!

  Podsjećamo vas na saradnju sa odličnom ekipom BL Adventure i mogućnost retervacije trodnevnog smještaj i trodnevne festivalske ulaznice po jedinstvenoj cijeni i po najpovoljnijem aranžmanu. U ponudi su trodnevni hotelski smještaj koji uključuje festivalsku ulaznicu po  cijeni od 135 + 38 evra, odnosno motelski 75 + 38 evra. Smještaj u apartmanima po cijeni od 75 + 38 evra i u hostelima po cijeni od 51 + 38 evra. Napominjemo da je cijena ulaznica u navedenim paketima aktuelna od danas, ponedjeljka, 5. avgusta.

  Informacije o načinu plaćanja i o slobodnim smještajnim kapacitetima možete lako saznati putem e-mail adrese: bladventure@email.com ili putem brojeva telefona:

  +387 65 578-947

  +387 65 262-998

   

  Provjerite listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge!

   

  related news

  29 Apr 24

  We dance together!

  29 Dec 21

  Don’t miss the finest from Fresh Wave Festival 2021!

  10 May 19

  New Edition of Fresh Wave Picnic with Tube & Berger, on Saturday, June 15th at Banj brdo

  29 Jul 19

  IRON: Muzika je ono što najviše volim!