• Srpski
 • English
 • Prodato je više od 90 odsto ulaznica po prvoj promotivnoj cijeni od 20KM za jednodnevno, zimsko, izdanje festivala pod nazivom Winter Fresh Wave, koje će se održati u sarajevskom Domu mladih u subotu, 28.12.2019. godine.  

  Winter Fresh Wave će se održati  posljednjeg vikenda u ovoj 2019. godini, a ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu za šta će se potruditi Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

  Guy J u Bosni i Hercegovini stiže nakon turneje u istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a pred svoj nastup na Winter Fresh Wave-u poručuje da se tek zagrijao i da će se publici u Sarajevu predstaviti na spektakularan način.

  Henry Saiz, jedan od najsjajnijih talenata elektronske muzike, sa svojom nevjerovatnom, jedinstvenom produkcijom koja kombinuje progresivnu klupsku muziku sa žanrovima 80-ih, osim što će mnogo vremena provesti u svom čuvenomn labu u kojem stvara muziku i prenosi znanje, najavljuje i intenzivan rad sa bendom što se tumači na način da će od naredne godine promjeniti upotpunosti svoj pristup muzici! Zato ne propustitie priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

  Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

  Sezona klabinga odavno je počela, a nakon dugog toplog ljeta vrijeme je da se okrenemo svemu onome što nas čeka u narednoj godini, koja bi mogla biti najuzbudljivija festivalska godina u posljednjoj deceniji. 

  Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom za predstojeći Winter Fresh Wave, a prvi talas ulaznica koje se prodaju po promotivnoj cijeni od 20KM još je svega nekoliko dana dostupan po ovoj cijeni na www.kupikartu.ba i na fizičkim prodajnim mjestima ovog tiket servisa.

   

   

  related news

  kranksvester

  18 May 22

  Kranksvester residents at Fresh Wave Festival

  25 Apr 23

  Only 5 days left for Early Bird tickets!

  22 Oct 19

  Remind yourself of the fantastic summer that is behind us, check Fresh Wave Heaven Aftermovie!

  19 Jul 21

  City of Banja Luka calls you to the best Nektar Fresh Wave Festival so far!