• Srpski
 • English
 • Još dvije sedmice dijele nas od novog izdanja Winter Fresh Wave-a, koji će se i ove godine održati u sarajevskom Domu mladih, a prvi kontigent ulaznioca rasprodat je prije planiranog vremena!

  Od danas, 13. decembra, ulaznice za predstojeći Winter Fresh Wave, koje su dostupne na ticket servisu kupikartu.ba, prodaju se po novoj promotivnoj cijeni u iznosu od 25KM. Iskoristite priliku i na vrijeme se obezbjedite ulaznicama jer će ova cijena biti aktuelna do isteka zaliha, nakon čega slijedi finalna cijena ulaznica koja će iznositi 30KM.

  Winter Fresh Wave će se održati  posljednjeg vikenda u ovoj 2019. godini, a ovakva godina zaslužuje spektakularnu završnicu za šta će se potruditi Henry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

  Guy J u Bosni i Hercegovini stiže nakon turneje u istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju, a Henry Saiz nakon intenzivnih nastupa sa bendom, što se tumači na način da će od naredne godine promjeniti upotpunosti svoj pristup muzici zbog čega nikako ne smiijete propustiti priliku da na predstojećem Winter Fresh Wave-u uživate u njegovom čuvenom setu, koji mu je omogućio nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

  Na kultnom plesnom podijumu Doma omladine u Sarajevu specijalne setove najavljuju i Resident DJ Winter Fresh Wave-a Nebs Jack i sarajevski DJ i producent Forniva.

  Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom za predstojeći Winter Fresh Wave!

   

   

  related news

  21 Apr 24

  Grab your Early Bird tickets!

  27 Jan 24

  Freshwave2024 From 1 – 3 August

  02 Jun 20

  Early Bird tickets are on sale!

  27 Jun 20

  SURREAL CONFIRMED PERFORMANCE ON THE LIVE STAGE OF THE FRESH WAVE FESTIVAL!