• Srpski
 • English
 •           Iskoristite priliku i do ponedjeljka, 5. avgusta, nabavite trodnevnu festivalsku ulaznicu po sniženoj cijeni!

  Promotivna cijena trodnevnih ulaznica od 65KM (33evra) za predstojeće Fresh Wave Heaven izdanje festivala aktuelna je do ponedjeljka 5. avgusta, a potom će se trodnevne ulaznice prodavati po punoj cijeni od 75KM (38evra). Ulaznice možete u Banjaluci na Trgu Krajine i kupiti putem on line servisa:
  – kupikartu.ba
  – gigstix.com

  Ukoliko još niste rezervisali smještaj u Banjaluci za vrijeme ovogodišnjeg izdanja Fresh Wave Festivala ne brinite, imamo rješenje za vas!

  Ostvarili smo saradnju sa odličnom ekipom BL Adventure i podsrestvom njihovih usluga nudimo trodnevni smještaj i trodnevnu festivalsku ulaznicu po jedinstvenoj cijeni i po najpovoljnijem aranžmanu. U ponudi su trodnevni hotelski smještaj koji uključuje festivalsku ulaznicu po promotivnoj cijeni od 135 + 33 evra, odnosno  motelski 75 + 33 evra. Smještaj u apartmanima po cijeni od 75 + 33 evra i u hostelima po cijeni od 51 + 33 evra. Napominjemo da je cijena ulaznica u navedenim paketima aktuelna do ponedjeljka, 5. avgusta.

  Informacije o načinu plaćanja i o slobodnim smještajnim kapacitetima možete lako saznati putem e-mail adrese:  bladventure@email.com ili putem brojeva telefona:
   +387 65 578-947
   +387 65 262-998

  Provjerite listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na www.freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge!

   

  related news

  24 Apr 19

  Fresh Wave Jägermeister LIVE Stage Completed!

  11 Aug 23

  Indira Paganotto opened Freshwave 2023 with an unforgettable performance.

  16 Jul 21

  Victor Ruiz!

  08 Aug 19

  Sve je spremno za Fresh Wave Heaven!